G&V Onderhoudsbedrijf B.V.

Hoefsmidstraat 20
3123 PM Schiedam
Telefoon: 010-4718295
Fax: 010-4718295
GSM: 06 - 42459655
Email: info@genvonderhoudsbedrijf.nl
Klik hieronder op de foto┤s
voor een vergroting

Tegelwerk

G & V Onderhoudsbedrijf Schiedam - Vraag nu een passende en vrijblijvende offerte aan! Klik hier!

Mooi tegelwerk, op vloer of wand, is een optelsom van gedegen vakmanschap, creativiteit en kwaliteit.


G&V onderhoudsbedrijf B.V. weet dat als geen ander. Het precies en secuur leggen van tegels zit hun eenvoudigweg in de genen. Het vakmanschap blijkt vooral uit de specialismen: moza´ek, gekalibreerde tegels (tegels met zeer strakke randen en een kleinere voeg) en natuursteen.
Vanzelfsprekend kunt u rekenen op een professioneel advies. Niet alleen voor wat betreft de tegelsoorten en tegelmaten maar ook voor wat betreft het voegwerk en het onderhoud.

Wanden

Geen materiaal is zo bepalend voor het eindresultaat als de keuze van uw tegel.
Van wit tot zwart, van klein tot groot, van romantisch tot minimalistisch. De tegels geven gezicht aan uw nieuwe badkamer, toilet of keuken.
Met een tegelwand bepaalt u zelf de uitstraling van uw keuken of badkamer. Kiest u voor modern glas of voor nostalgie? Wilt u ruimte creŰren of juist gezelligheid?
Deze vragen zijn belangrijk voor uw een wandtegel aanschaft. Niet alleen de kleur, maar ook het formaat van de tegel is belangrijk.

Vloeren

Vloertegels zijn de vloerbedekking pur sang!
Geen ander materiaal heeft zoveel uitstraling, is zo veelzijdig en biedt zoveel comfort en gemak als een tegelvloer. Voor ieder gewenst interieur bieden vloertegels een keur aan mogelijkheden. Van strakke minimalistisch gestylde vloeren tot sublieme houtstructuren.
En natuurlijk natuursteen: van donkere hardsteen kleuren tot lichte tinten marmer- en travertin varianten.
Tegelvloeren, wat een voordelen!
Naast de rijke uitstraling is een tegelvloer ook nog eens duurzaam, onderhoudsvriendelijk en in combinatie met vloerverwarming behaaglijk en milieubewust.

Dekvloeren

Geen goede tegelvloer zonder een goede dekvloer, en is tevens de basis voor een houten, linoleum, epoxy vloer of een vloerbedekking, zowel met als zonder vloerverwarming.
Ook dit kan G&V Onderhoudsbedrijf B.V. voor u verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden! 

Twitter