G&V Onderhoudsbedrijf B.V.

Hoefsmidstraat 20
3123 PM Schiedam
Telefoon: 010-4718295
Fax: 010-4718295
GSM: 06 - 42459655
Email: info@genvonderhoudsbedrijf.nl
Klik hieronder op de foto´s
voor een vergroting

Vloerverwarming

G & V Onderhoudsbedrijf Schiedam - Vraag nu een passende en vrijblijvende offerte aan! Klik hier!

Wanneer wordt besloten tot aanschaf van een betegelde of natuursteenvloer wordt vrijwel altijd de aanschaf van een vloerverwarming overwogen.


Vloerverwarming wordt aangesloten op het bestaande centrale verwarming systeem via een regeleenheid. De regeleenheid stuurt verwarmingswater door een lange kunststof leiding, welke in de vloer is verwerkt. Normaal gesproken ligt de verwarmingsleiding op een vloer van beton waarover een dekvloer van natuursteen in cementmortel of een gelijmde vloertegel wordt aangebracht.

G&V Onderhoudsbedrijf B.V. biedt u ruime mogelijheden voor zowel binnen als buiten.

Hoofd-bijverwarming

Bij vloerverwarming moet altijd de keus worden gemaakt of de vloerverwarming de hoofdverwarming moet zijn (dus alleen vloerverwarming) of dat dit een combinatie moet zijn met traditionele radiatoren. In dit geval spreken we van bij-verwarming.
Een nadeel is dat de verwarming van de (grotere) ruimtes ook langzaam op gang komt, daarom is daar een combinatie met een aantal radiatoren een aantrekkelijke optie. In de badkamer is een design radiator vaak een goede oplossing. In een hal  is een radiator vaak nodig als de voordeur regelmatig opengaat.

Behaaglijk

Nooit meer last van koude voeten, altijd behaaglijk en een gezond woonklimaat!

Energiebesparend

Het systeem omvat een aantal groepen afhankelijk van het oppervlak. Omdat bij vloerverwarming een aanzienlijke hoeveelheid materiaal verwarmd moet worden, komt deze verwarming die langzaam op temperatuur. Voordeel is, dat de vloer zeer lang deze warmte vasthoudt en de vloertemperatuur relatief laag is (max. 35°), vandaar een aanzienlijke besparing (ongeveer 25% is realistisch).


G&V Onderhoudsbedrijf B.V. werkt alleen met materialen van professionele topkwaliteit.Twitter